30 Eylül 2016 Cuma

DP'DE SON TANGO!... "YENİ ASYA" Gazetesi Bu Gün Açıkladı: "Gültekin UYSAL, Meral AKŞENER'le anlaştığı iddialarını kesin olarak reddetti ve yalanladı!..."

DP LİDERİ (!) GÜLTEKİN UYSAL, "MERAL AKŞENER'LE ANLAŞTIĞI" İDDİALARINI YALANLADI
[YENİ ASYA - 30 Eylül 2016, Cuma 11:41 - Haber Merkezi]
DP Genel Başkanı Uysal, Meral Akşener ile anlaştığı iddialarını yalanladı.
Basında MHP'den ihraç edilen Meral Akşener'in Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal ile anlaştığı, DP'nin Milliyetçi Demokrat Parti olarak adının değiştirileceği ve Akşener'in de genel başkan olacağı yazılmıştı. Gazeteci Çağlar Cilara'nın KRT'deki programında DP lideri Uysal bu iddiaları yalanladı.
Uysal, Akşener ile anlaştığı şeklindeki iddialara, "Tek kelime ile safsatadan ibaret. Hiç kimseyle ne bir görüşmemiz var ne böyle bir talebimiz var" cevabını verdi.
BİR DE YORUM VAR...
CESUR ADAM
30.09.2016 12:56:22
Sn.UYSAL size kardeş tavsiyem;Rahmetli DEMİREL 1980 öncesi KOMÜNİSTLERE ÜLKEYE TESLİM ETMEMEK için ETEKLERİMİZDEKİ TAŞLARI DÖKTÜK diyerek siyasette küskünlük olmayacağını ve tüm insanımız şu an DİN İSTİSMARCISI,İSRAİL DOSTU AKP ye karşı birlik,dirlik olmaya davet et.AKP nin verdiği din ve millete zararı DÜŞMAN VEREMEZ.KEMALİZMİN DOSTU OLAN AKP istismarcıları dini yozlaştırmak için gömlek üzerine gömlek değiştirmedeler. Sizler HAK-HUKUK-ADALET ve GERÇEK KALKINMA milletin BİRLİĞİ-DİRLİĞİ İÇİN GÜÇLERİNİZİ BİRLEŞTİRİNİZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder