27 Eylül 2016 Salı

ALINTI; "THE TERCUMAN" http://t-tercuman.com/haber_detay.asp?haberID=7664

DP'Yİ BİTİRİP YOK ETMEYE GÜÇLERİ YETMEYECEK.Tarih27 Eylül 2016, 11:07Editör: Editör SOKAĞIN SESİ

DP'Yİ BİTİRİP YOK ETMEYE GÜÇLERİ YETMEYECEK.

DP genel merkez Binası resimleri ile ilgili görsel sonucu
GÜÇLERİ YETMEYECEK....
Birileri Demokrat Parti sini Kapatmak istiyorlar.
O birilerin gücü yetmeyecek Demokrat Parti sini kapatmaya Meydanı çok boş bulduklarını zandediyor.DEMOKRAT PARTİ Gn.Bşk.Sn. Gültekin UYSAL bey efendi de artık masaya yumruğunu vurması Bir çok kişiyi görev den alması veya uyarması gerekiyor. Yapamıyorsa sessiz kalıp zamana oynuyorsa O da görevi yumruğunu masaya vuracak birine bırakması gerekiyor.
AKP nin Övüneceği kendisine seçmenine örnek
göstereceği ne bir MENDERESİ var nede DEMİREL ' i var. 
DP genel merkez Binası resimleri ile ilgili görsel sonucu
AKP ayni temeli olmayan ANAP ın kurulduğu yıllar daki gibi bir parti . Seçmeni bir arada tutacak temeli yok yığma temelsiz bir gece kondu gibi parti ufak bir başarısızlıkta yıkılıp yok olmaya meğilli bir parti.AKP..
Bu nedenle AKP muhafazakar Sağ parti olmak istiyor bunun yoluda DEMOKRAT PARTİ den geçiyor. AKP nin senelerdir Demokrat Parti üzerin deki siyasi baskısının başlıca sebepleri DEMOKRAT PARTİ nin kapanmasını sağlam için uğraşları sitelere attığım yazılarda DAVUTOĞLU DEMOKRAT PARTİ sini SATIN ALMA Söylemi.
SÖZCÜ Gazetesi küpürün de DEMOKRAT PARTİ nin borçları karşılığı borçlarını ödeyip satın alma söylemi...AKP de böyle satın alamayacağını DEMOKRAT PARTİ Yönetimindeki bazı kişilerinde bu yolla DEMOKRAT PARTİ Kapatılıp AKP Geçerse birileri KIRAT Ablemini kullana bileceği başka birilerin DEMOKRAT PARTİ isimli Parti tekrar kurabilecekleri. Ama AKP YSK. na DEMOKRAT PARTİ nin tüm her şeyi ile satın aldığından Başkaların KIRAT Ableminin ve DP isminin kullanmasının önünü keser ve MENDERES ' de DEMİREL de onların olur.
Bir de DEMOKRAT PARTİ nin AKP ile birleşmesi formülu daha ağır basıyor. Çünkü DEMOKRAT PARTİ nin 100 milyon Borçları var ise mal varlığı 500 milyon Türkiye genelin de.
DP genel merkez Binası resimleri ile ilgili görsel sonucu
ŞİMDİ SORUYORUM..
Demokrat Parti nin Borçları faizleri ile birlikte ne kadar oldu..
Borçların ödenmesi için neler yapılıyor.
Doğuş arsa sı neden hala satılamıyor Birileri satılmasını engelliyor mu UYSAL etkisizmi kalıyor.
Alacaklılar icra yolu ile Genel Merkezi Satışa çıkartıp yok pahasına elde etmeleri birileri de nemalanmak mı istiyor.
DP genel merkez Binası resimleri ile ilgili görsel sonucu
Sn.UYSAL Demokrat Parti de bu sorunları çözemezsen Demokrat Parti iktidara gelince TÜRKİYE nin meselerini nasıl çözeceksin.
Demokrat duruşu sergilemesi gerekiyor Sn.UYSAL' ın önce Demokratlara güven vermelisin Genel Başkan olarak sonra da Türkiye..
Kimse heveslenmesin Demokrat Parti sini peşkeş çekmeye DEMOKRATLAR O Fırsatı sizlere vermezler kapının önüne koyarlar sizleri.
DKLP HABER:Sokağın Sesi
H.Odabaşıoğlu.
DP genel merkez Binası resimleri ile ilgili görsel sonucu
TIKLA/LİNK: 
http://t-tercuman.com/haber_detay.asp?haberID=7664

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder