24 Ocak 2013 Perşembe

DP İstanbul ve GİK Üyesi Hayrettin ÖZAYDIN

GİK Üyesi Özaydın: 
DP Böl, parçala yönet zihniyetinin elindedir
(Melek ÇALIKOĞLU/özel Haber)
Demokrat parti Genel İdare Kurulu Üyesi Hayrettin Özaydın, partisinin Şişli İlçe Teşkilatının atamasının yapılmaması nedeniyle düzenlenen toplantıda, yaptığı konuşmada, Demokrat partinin, böl, parçala ve yönet zihniyetinde olan üç kişi tarafından yönetildiğini açıkladı.
Özaydın, İstanbul teşkilatlarında başarılı şekilde çalışanların haksız yere görevden uzaklaştırılmasına her zaman karşı çıkacağını belirttiği konuşmasında, kendisine, İstanbul  ‘un borcunun ödenmesi için, partinin mal varlıklarını satmak için teklif edildiğini de, sözlerine ekledi.
Genel İdare Kurulu Üyesi Hayrettin Özaydın yaptığı konuşmada, ‘ Demokrat parti, nereden geldi, nereye gidiyor. Sizler ile bunu konuşmak için buradayız. Sevgili partiler, Bu salonda, partimizin son 30 yılı-40 yılı ve gerçek neferleri var.  Bu neferlere yapılan hakaret hepimize yapılmış bir hakarettir.
Sevgili arkadaşlarım, GİK Üyesi olarak görevi en iyi şekilde yaparken, sizlerin bana verdiği emaneti, özellikle burada bulunan ilçe başkanlarıma borcumu ödemek için, Genel Başkan Sayın Uysal’a, bu yanlışları neden yaptığına dair hesap soran bir arkadaşınızım.  Hesap sormamamdan dolayı tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmişimdir. Neden tedbirli derseniz GİK toplantılarına artık giremiyorum.
GİK Toplantılarına katıldığımda, sizlerin mahallerinizde, ilçelerinizde parti uğruna  çoluk, çocuğunuzu, bırakarak ve bu çalışmaları yaptığınız yerlere giderken cebinizden para harcayarak sadece ülke menfaati için  yaptığınız bu çalışmaları, GİK’te ayağa kalkıp dile getirdiğim için disipline sevk edildim.
Seçildiğim günden itibaren altı adet GİK toplantısına katıldım. Yapılan bu toplantıların ikisi boş geçti. Dört tanesinde ise bu partinin mal varlığı konuşuldu. Hangi mal varlıkları bunlar, DYP- ANAP Birleşmesi sonucu bize geçen ANAP’ın mal varlıklarının satışı konuşuldu.
Değerli dava arkadaşlarımız, Genel merkezde sizlerin yaptığı çalışmaları yapmıyorlar, sizlerin ve benim hakkımı giyiyorlar.  Hakkımı helal etmiyorum. GİK’ten atılırım, Şerefli ve haysiyetli duruşumla üyesi olduğum bu partiye çalışırım. Sizleri atsalar ne olur, Hayrettin Öztürk’ü attılar da ne oldu.  Bu parti hiç kimsenin babasının malı değil, bu partinin bana borcu var, benim hiçbir zaman bu partiye borcum olmadı. Bu partiden alacaklıyım, alacağımı da, bu partiyi iktidara getirerek alacağım, değerli arkadaşlarım, Demokrat partiyi bugün yöneten zihniyette,  sizlerde olan particilik ruhu, partiyi yeniden iktidara getirmek için verilen inançlı ve kararlı çalışmalar ne yazık ki; yok. Bu zihniyet böl, parçala yok et zihniyetiyle çalışmaktadırlar. Burada bulunan ilçe başkanlarımız ile birlikte biran önce partimizi bu zihniyette olanların elinden kurtarmalıyız’ dedi.
Demokrat Parti (DP) Genel İdare Kurulu Üyesi Hayrettin ÖZAYDIN, Şişli (İstanbul) İlçe Teşkilatının atamasının yapılmaması nedeniyle düzenlenen toplantıda, yaptığı konuşmada..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder