27 Eylül 2016 Salı

ALINTI "THE TERCUMAN" Skağın Sesi. Hulki ODABAŞIOĞLU //- http://t-tercuman.com/haber_detay.asp?haberID=7662

DEMOKRAT PARTİ,Genel Başkanlık için BİT PAZARINDAN Genel Başkan arayacak kadar düşmedi!!!Tarih23 Eylül 2016, 12:14Editör: Editör SOKAĞIN SESİ

DEMOKRAT PARTİ,Genel Başkanlık için BİT PAZARINDAN Genel Başkan arayacak kadar düşmedi!!!

eski dp lilerin resimleri ile ilgili görsel sonucu
DEMOKRATLARIN BİT PAZARINDA İŞİ OLMAZ!!!
Demokrat Parti'nin, 1 Kasım 2015 erken Genel Seçimlerinde Başarısızlık yaşatan bazı il teşkilatları kendi başarısızlıklarını sorgulamadıkları,
Demokrat Parti Genel Başkanı Sn.Gültekin UYSAL' ı. ve Genel Merkezi günah keçisi gösterip Demokrat Parti içersin de kaos ortamı yaratıp, neler yaptıklarını unutturup. Gündemi değiştirip Demokrat Parti de her dediklerini yaptırabileceklerini ve  Yeni Genel Başkan ve yeni yönetim kura bilmek peşinde olanların Demokrat Partide karışıklık yaratmak isteyenlerin. Bu oyunlarını.
Bir çok kişinin özellikle eski milletvekillerin ve eski bakanların bunları yanlış yapıyorlar diyerek terk ettiklerini hiç merak ettinizmi?
Şimdi ayni kişiler yine yanlış yoldalar gerçi onlar için doğru olan görevleri zaten hizip ve karıştırıcılık.
Bir yerlerden bulduklar bir tane KARIŞTIRICI SİYASETCİ ye yani Bir yerleri çok karıştırıp kapı önüne konan birisine. ( GEL ) .Bizde DP içinde karıştırıcıyız. ( GEL ) birlikte DP. yi karıştıralım diyerek, DEMOKRAT PARTİ de yaptıkları yanlışlarına yeni yanlışlar eklemek peşinde koşanlar.
Şimdilerde,Siyasette BİT PAZARINA Düşmüş siyasetçileri DEMOKRAT PARTİ nin başına GEL diyecek kadar düşenlerin yeni senaryoların başlıca hedefi yine
Demokrat Parti de kaos yaratmak kendilerine taraftar bulup, 
Demokrat Parti Genel Başkanı Sn Gültekin UYSAL ve Yönetimine karşı tepkilerin artmasını sağlamak. Demokratları bu çıkışları ile birer birer Demokrat Parti den koparılmasını sağlamak..amaç ve gayesinde olanların yüzünden bir çok Demokrat Partili Parti den koparıldı, kopartıldı. Ben artık bu kişilere, Demokrat Parti düşmanı ve içimizdeki irlandalılar diyorum.
eski dp lilerin resimleri ile ilgili görsel sonucu

BİT PAZARINA DÜŞMÜŞ Siyasetçiler BİR ŞEYE yarasaydı çarşı pazara düşüp alıcı beklemezler birilerine kendilerini şakşakcı aratmazlardı.
DEMOKRAT PARTİ,Genel Başkanlık için BİT PAZARINDAN Genel Başkan arayacak kadar düşmedi. Şu anki görüntü BİT PAZARANA düşenlerin DEMOKRAT PARTİ Gnl.Başkanı Sn Gültekin UYSAL ın eline SU dökemezler.
Zaten BİT PAZARINDAN isim önerenlerde BİT pazarını. dolanıp duruyor. Bir yerlerden müşteri gelirmi diyerek.Böyle tipler ömürleri beklemekle geçerler.
Artık ya Demokrat ol yada,DEMOKRAT PARTİyi YA SEVİN yada GİDİN.
DKLP HABER:Sokağın Sesi.
Hulki ODABAŞIOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder