27 Eylül 2016 Salı

ALINTI "THE TERCUMAN" ASIL AMAÇLARI (herhalde) BU OLSA GEREK !... LİNK: http://t-tercuman.com/haber_detay.asp?haberID=7633

G.Y.O DEMOKRAT PARTİ 15 YILDIR MECLİSTE !Tarih03 Eylül 2016, 10:48Editör: Editör SOKAĞIN SESİ

G.Y.O DEMOKRAT PARTİ 15 YILDIR MECLİSTE !

Aslın da DEMOKRAT PARTİ 15 yıldır iktidarda birinci parti olarak Türkiye yi yönetiyor.ancak aradaki fark ( GYO ) Genetik Yapısısı Oynanmış Gıda gibi. Isim değişikliği ile Şimdilik AKP olarak meclisteki yerini almaktadır.(DP) DEMOKRAT PARTİ Olarak adının değiştirilecek olan Adalet KALKINMA PARTİSİ ...Bir yandan da MENDERES' e Sahip çıkmakta.Bir yandan ÖZAL ' a sahip çıkmakta bir yandan da DEMİREL ' e sahip çıkmakla faaliyetlerinde görülmekte.
AKP nin MENDERES ' e sahiplenmesi.ÖZAL ' a ve DEMİREL' e sahiplenmelerindeki rahatsızlığımı daha önceki yazılarımda bahsetmiştim.
Merkez Sağ Demokratlar 1997 den sonra Genel Seçimler de ve Yerel Seçimlerde hızlı bir şekil de oyları düşmesi Mecliste bulunan dört partinin her Genel ve Yerel Seçimler de oyları artması hatta meclis dışın daki partilerin de oylarını muhafaza ettikleri yada küçük oranlarda oylarını artırması ( DYP + ANAP ) DEMOKRAT PARTİ nin oylarını muhafaza etmek yada çok az miktarda oyların düşmesin de bile önemli değil diyerek razı olmayı düşünür iken DEMOKRAT PARTİ nin oyları Bloklar halinde düşmesi üzerine Merkez Sağda neler oluyor. DEMOKRATLARA birileri oyunlar mı oynuyor KUMPASLARMI KURUYORLAR ince den inceye sistemli bir şekilde Türkiye nin Siyasi Tarihin den silinmek yok edilmek mi isteniyor. Akıllara ŞÜPHELER geliyor.
2002 Genel Seçimlerin de DYP..( 3.008.942) oy. %9.54 ile meclis dışı kaldı ve Tansu ÇİLLER DYP Genel Başkanlığını bıraktımı birileri tarafın dan BIRAKTIRILDIMI..?
ANAP (1.618.465) oy %5.13 ile meclis dışı kaldı. Mesut YILMAZ da Çiller gibi Genel Başkanlığı bıraktımı BIRAKTIRILDIMI..?
2007 Genel Seçimlerin de DYP ve ANAP Tek parti olarak seçimlere girildiğin de seçim barajını aşamıyacaklarını Mehmet AĞAR ' ve Erkan MUMCU Merkez sağın Türkiye siyasetinde var olabilmesi için ( DYP +ANAP) DEMOKRAT PARTİ yi kurdular. Toplam da oylar. ( 4.627.407 ) %/ 14.67 ile baraj sorunu da olmayacak Merkez sağ meclise girecek görünüyordu. Seçimin gereği Mitingler.TV programları reklamlar DEMOKRAT PARTİ li lerce çalışmalar da çok iyi di. Seçimler deki sonuç tam bir DARBE idi DEMOKRAT PARTİ ye ve DEMOKRATLARA. (1.898.679 ) oy oranı ve %5.41 ile Hazine yardımın dan da mağdur edilmiş bir DEMOKRAT PARTİ. %9.26 (2.728.788) oy kayıbı ile bu oyların bu miktarda düşmesi Türkiye tarihindeki hiç bir seçimlerde görülmemiş oranda olması DEMOKRAT PARTİ üzerinde birilerin oynadığı KUMPASLAR hakkında ŞÜPHELER günden güne artıyor.
anavatan partisi ile ilgili görsel sonucu
Geldik 2011 Genel Seçimlerine Burada sahneye CİNDORUK ÇIKIYOR. DEMOKRAT PARTİ ' nin %5.41 (1.898.679) olan oylarını Kasetlerle KUMPASLAR ile CHP Genel Başkanı olan KILIÇDAROĞLU na katkı yapmak için. CİNDORUK Söylemlerin de DEMOKRAT PARTİ nin %5.41 oyu bir şeye yaramaz AKP nin işine yarar oyları CHP ye verin diyerek DEMOKRATLAR ın oyları CHP gidiyor.CHP nin 7 milyon oyunun 11. Milyona çıkması DP. nin oyları %0.65 ile (280.862) oy oranı ile dibe vurması en büyük delil. DEMOKRATLARA 2011 CHP KUMPAS seneryosu. AKP den şüphelenilmemesi için.
F....İ....N...A...L...VURUŞU
2015 Genel Seçimlerin de DEMOKRAT PARTİ nin Oyları 70 bine düşmüş. 13 SENE de 4.627.407 oy dan. Yani (70) Bin ŞEREFLİ DEMOKRAT Kalmışız...
AKP ve CHP nin DEMOKRAT PARTİ ye vuracakları DARBE Karşısın da. AKP DEMOKRAT PARTİNİN Kapatılmasını Borçlarını üstlenmek istemekte..olduğu MENDERES.ÖZAL. DEMİREL ' e sahiplenmesin deki engellerin de kalkmış olacağını Demokrat Parti yi ele geçirmek çabasında oldukları.
CHP de DEMOKRAT PARTİ içersin deki yandaşları ile Sn.UYSAL ' ı ve yönetimini karalama kampanyası ile Sn. Gültekin UYSAL 'ı istifaya zorladıkları DEMOKRAT PARTİ yi elegeçirmeğe çalıştıklarını gördük ve yaşadık.
70 bin ŞEREFLİ DEMOKRAT tan bir çok Demokratın UYSAL' a ve Partisine sahip çıkması oyunları bozdu.


DOĞUŞ Holding arsasın daki dönen entirikaları şimdi daha iyi anlıyorum.
DEMOKRAT PARTİ de Bazı illerin ve Genel Merkez deki birilerin DEMOKRAT PARTİ ye zarar verdiklerini daha iyi anlıyorum.
DEMOKRAT PARTİ nin Türkiye Siyasetin de var olma mücadelesin de
Zafer 70 Bin ŞEREFLİ Demokratlar ın olacaktır.
Demokratlar Demokrat IŞIĞI ve tecrübesi ile Türkiye yi aydınlatacaktır.
DEMOKRAT PARTİ TÜRKİYE iyi GELECEK.

DKLP HABER:Sokağın Sesi
H.O..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder