9 Mart 2016 Çarşamba

DP Genel Başkanı GÜLTEKİN UYSAL ve/veya Genel Merkez Yetkili; Sorumluları: Bu Haberi "Ya, derhal TEKZİP etmeli veya mukni bir AÇIKLAMA" yapmalıdırlar!..

BOYDAK HOLDİNG’TEN DP’YE 12 MİLYONLUK ‘KIYAK’!
Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve holding CEO'su Memduh Boydak’ın gözaltına alınmadan birkaç gün önce Demokrat Parti’ye ait 12 Milyon TL’lik ofis mobilyası borcunu ödediği iddia edildi. Bu iddia DP ile Boydaklar arasında “kara para aklama işlemi mi yapılıyordu?” sorusunu akıllara getirdi. (ENES BABACAN / İSTANBUL)
GÜLEN’İN, DEMOKRAT PARTİ’YLE PARALEL ÇALIŞMA İSTEĞİ
Hükümet’in başarılı hamleleri karşısında bitme noktasına gelen Fethullahçı Terör Örgütü’nün ABD’de bulunan lideri Gülen’in son olarak Demokrat Parti’yle paralel çalışmak istediği iddia edildi. Gülen’in bu yöndeki kanaatleri sonrası Demokrat Parti’nin12 Milyon TL değerinde ofis mobilyası aldığı ve faturanın Boydak Holding tarafından ödendiği iddia edildi. Söz konusu ödemenin Paralel Yapı ‘kara para aklama’ soruşturmasında tutuklanan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve holding CEO'su Memduh Boydak’ın gözaltına alınmadan birkaç gün önce yapıldığı belirtildi. Boydaklar’ın DP üzerinden “kara para aklaması mı yaptığı yoksa himmet mi?” yaptığı ise merak konusu oldu.
Boydak Holding ve Demokrat Parti’den 12 Milyon TL’lik ofis mobilyası iddiasına hiçbir yalanlamanın gelmemesi ise ilginç bulundu.
FETÖ’NÜN SÖZCÜSÜ GENEL BAŞKAN
Son dönemde hükümetin her yaptığına muhalefet olma karşılığında kendilerine medyada yer verilebileceği zannına kapılan tabela partilerinden birisi de Demokrat Parti’si oldu. Güntekin Uysal’ın genel başkanı olduğu DP, kurucu genel başkanı askeri rejim tarafından idam edilmiş olmasına rağmen askeri vesayetin yaptığı anayasa değişikliği konusunda “Hiçbir şekilde anayasa değişikliğine hacet yoktur” deme komikliğine düşmüştü.  Devletin başı sayılan Cumhurbaşkanı’na yönelik kin ve nefret söylemlerinde paralel yapıya yönelik devletin operasyonlarına paralel şekilde doz aşımı yaşayan DP Lideri Uysal, Artvin Cerattepe’deki gezi benzeri olaylar sonrası Erdoğan’ın ‘yavru gezici’ benzetmesini paralel medyaya değerlendirirken %52 ile seçilmiş Cumhurbaşkanı’na “yavru darbeci” deme densizliğini de göstermişti. Son olarak Zaman Gazetesi’ne kayyum atanmasından sonra Uysal, “Kuldan utanmayı bırak, Allah'tan da korkmuyorlar” diyerek operasyonu yürüten savcılar, adli kolluk görevlilerine ve hükümet görevlilerine FETÖ’yü savunmak uğruna hakaret etmeyi bile göze aldı. (Milat; 08.03.2016)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder